Grand café – Plein 1913 

 Welkom! Op de begane grond van DownTown bevindt zich Plein 1913, een grand café voor jong tot oud met voor iedereen wat wils. Kerkbanken hebben plaats gemaakt voor gezellige zitjes. We hebben een mooie speelruimte voor kinderen met een Duplo-wand, auto’s, tekenspullen en een heuse bioscoop. Naast de huiselijke zithoeken waar je kunt genieten van een kopje koffie of gezellige borrel aan het einde van een dagje winkelen, hebben we ook een aantal fijne werkplekken en een groot, zonnig terras.

Bekijk hiernaast onze menukaart. Een ruime keuze aan heerlijke broodjes, tosti’s en salades. Een fijne borrelkaart met hapjes, bieren, wijnen, cocktails en mocktails. Een uitgebreide koffiekaart met koffie-specials en gebak. Speciale wensen? Uiteraard kan hier rekening mee worden gehouden. Klik hier voor onze allergenenkaart.

 

Bezorgen

Geniet van onze lekkere gerechten bij je thuis! Bestel telefonisch via 0318-209748 of per e-mail via plein1913@downtownveenendaal.nl. We bezorgen gratis binnen Veenendaal. U kunt ook bij bezorging zowel pinnen als contant betalen.