Lunch special: Broodje Boerenpesto

Lunch special: Broodje Boerenpesto

Deze week is de lunch special het broodje Boerenpesto: Italiaanse bol met gebakken paddenstoelen, spek, ui en groene pesto. Kom genieten van deze heerlijke lunch voor slechts € 8,95. Met wie kom jij deze special proeven?

Nieuwe biertjes op de tap!

Nieuwe biertjes op de tap!

Bij DownTown hebben we nu drie lekkere biertjes op de tap: Hertog-Jan, Hoegaarden en Karmeliet! Met wie kom jij ze proeven?

We gaan weer open!

We gaan weer open!

Vanaf 1 juni bent u weer van harte welkom bij Plein1913 in DownTown, uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. In ons restaurant mogen wij maximaal 30 gasten welkom heten, op ons terras hebben wij 50 zitplekken. Voor ons restaurant vragen wij u vriendelijk om een tijdslot te reserveren, bij het terras bent u ook zonder reservering welkom. Reserveren kan via de website of telefonisch, ook kunt u aan de deur reserveren, alles uiteraard op basis van beschikbaarheid. 

DownTown goes Motown

DownTown goes Motown

Downtown goes Motown is een ‘feelgood’ zaterdagmiddag / avond evenement met Soulmuziek uit de jaren ‘70 en ‘80. In samenwerking met Veense DJ’s uit deze periode. Toegang is gratis! Bij je drankje kun je ook Soulfood (speciale kleine kaart) bestellen.

Valentijnsdag 2020

Valentijnsdag 2020

Vier Valentijnsdag met je geliefde in DownTown! Op date onder het genot van een heerlijk diner? Dat kan! Op Valentijnsdag organiseert DownTown Veenendaal – voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘DateTown’ – een speciale date avond.​​ Tafeltje voor twee. Romantische muziek. Kaarslicht. Lekker eten. Echt een avondje uit.